Om os

Hos Plan B ønsker vi at bære vores del af ansvaret for den grønne omstilling.
Vi er en løsningsorienteret dansk IT Service Provider med fokus på værdiskabelse og kvalitet i datacenteret.

 

Skal infrastruktur udskiftes eller levetidsforlænges? Plan B kan være behjælpelig med at få lavet en CO2 beregning – for hvad er CO2 aftrykket egentlig ved de forskellige løsninger?

Vi vil være med til at gøre en forskel. Det gør vi bl.a. ved at hjælpe vores kunder med rådgivning til at træffe de rigtige beslutninger indenfor IT.

Vores kerneområder er teknisk service (levetidsforlængelse), drift og 24/7-support af High-end IT-infrastruktur med særligt fokus på IBM Power og Storage.

Ved at skifte til Plan B kan virksomheder spare på deres IT-servicebudget uden at gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet.

Vi bruger udtrykket ”Set IT Free”, fordi alle vores services og produkter bygger på filosofien om det frie valg og gennemskuelighed.

Målrettede løsninger, der sparer tid og penge

Vidste du, at levetidsforlængelse af din IT-infrastruktur simpelthen betyder teknisk service?
Hos Plan B mener vi, at vedligeholdelse og opgradering af din eksisterende teknologi ikke kun forlænger dens levetid, men også reducerer CO2-aftrykket.
Lad os hjælpe dig med at gøre en positiv forskel.

Sac IT PlanB
ibm
PLANB_purestorage_
miracle42
commit
xorux
Vores ekspertise sikrer dig det bedste resultat

I vores dedikerede driftcentre har vores kyndige medarbejdere den viden og ekspertise, som er nødvendig for at styre, konfigurere og drifte IT-infrastruktur på den bedst mulige måde. Vi bibringer vores kunder den tryghed, der er nødvendig for, at de kan koncentrere sig om deres kerneområder.

Med vores services har vi altid som mål at sikre kunden det bedst mulige resultat. Vi arbejder konstant for at udvikle avancerede IT-løsninger og services og sørger for at holde vores viden og færdigheder opdaterede.

Levetidsforlængelse er bæredygtigt – miljømæssig og økonomisk teknisk service

Ved at tænke bæredygtigt har Plan B fokuseret på at forlænge IT’s levetid og samtidig reducere belastningen af miljøet. Ved at tænke fokusere på grønne alternativer har vi  vist, at det er muligt at bryde forbrugscirklen ved at reducere brugen af ressourcer.

Hos Plan B levetidsforlænger vi din IT-infrastruktur ud over garantien – og til en billigere pris.
Vi har løsninger til IBM, HPE, DELL, HDS, EMC og mange andre.

Du er velkommen til at kontakte os

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Invalid Email

2022 - 2023

Om os - Gazelle 2022 2023